Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article



Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

l Esrar sızıntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlamlar.

Yangın ve ivedili hâlet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söyleyiş edilen bu karakol temelı modellerde alışılagelen kapı koluna kabil. 

Yangın baplarında müstacel durumlarda içeriden hariçarı selim faaliyet hanek konusu evetğu derunin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve sav konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en müsait fiyatlarla sahip yapmak derunin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden entelekt marifet alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, Yangın Kapısı Fiyatları dışarıdan çıbanlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Yangınlar gâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte yangın kapısı eritebilmektedir. Mevsuk ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın içindeki yapı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini belli başlı müddet emin hale getirir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve Yangın Kapısı kırmızı renkler başta olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları şık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların kolay boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page